HTHAYAT
BİRKAÇ KELİME YAZARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
Kırmızı Ödülleri sahiplerini buldu!
Giriş: 02 Mart 2013, Cumartesi 11:06
Güncelleme: 20 Ekim 2015, Salı 14:58

Sadece gazete ve dergi reklamları arasında yapılan bir yaratıcılık yarışması olması sebebiyle Türkiye’de bir ilk olan ve bu sene 10. yılını kutlayan ‘Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’, önceki gün Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Büyük Ödül Kıpkırmızı’nın sahibi İstanbul Oyuncak Müzesi için hazırladıkları ilanla Leo Burnett İstanbul olurken; geceye reklam sektörü ve medya dünyasının önemli isimleri katıldı. Kokteyl prolongé ile devam eden muhteşem gecede, ödül töreninin ardından sahne alan efsanevi grup MFÖ, katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

Şarkılarıyla geceye renk katan MFÖ konserinin ardından, katılımcılar Vodafone Red-Kırmızı Parti’de Kırmızı’nın 10. yaşını hep birlikte kutladılar.

Paylaş:
brush-purple Yorumlar