HTHAYAT
BİRKAÇ KELİME YAZARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
Drew Barrymore: "Şöhretimkızımı yıpratamayacak"
Giriş: 02 Şubat 2013, Cumartesi 10:13
Güncelleme: 26 Ekim 2015, Pazartesi 15:05

Drew Barrymore, kızı doğduğunda onu kameralardan korumak için iki ay evden çıkmadığını söyledi ve ekledi: “Şöhretim kızıma zarar veremeyecek!”

“Hippi ruhum yok oldu”

Drew Barrymore, ABC Kanalı’na, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz eylül ayında dünyaya gelen kızı Olive’in doğumuyla bambaşka bir kadına dönüştüğünü söyleyen ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Eskiden hippi ruhu taşırdım, fazla başıma buyruktum.

Artık yediklerime de uyku saatlerime de dikkat ediyorum. Vaktimi partilerde geçirmek yerine ailemle birlikte oluyorum. Kızımla birlikte ben de büyüyorum.”

“Olive’i koruyacağım”

Eşi Will Kopelman’ın, başta bebek bakımı olmak üzere her konuda kendisine yardımcı olduğunu dile getiren güzel oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “En büyük arzumuz Olive’in bizim şöhretimizden kötü etkilenmemesi. Ben şöhret yüzünden çocukluğumu yaşayamadım, büyük hatalar yaptım. Kızımı medyadan koruyacağım. O, çocukluğunu yaşayacak.”

Paylaş:
brush-purple Yorumlar