Çok üşüyen insanların başkalarını ayar eden 9 hali

Çok üşüyenlerin karşı tarafta uyandırdığı duyguları bilmeden yaptıkları, aslında basit çözümleri olan davranışlar.

Üşüyen insanların başkalarını ayar eden 9 hali

Doktora gittiniz, ilaç aldınız, yiyip içmenize dikkat ettiniz. Üşümeniz azaldı ama geçmiyor. Üşümek ayıp değil ama bazı davranışlarınız, alışkanlıklarınız çevrenizdekileri rahatsız ediyor. Ne tür davranışlar bunlar? Ortadan kaldırmak için ne yapmak gerekir?

 

1. Ellerini ovuşturmak

Soğuk ellerini ısıtmak için sürekli ovuştururlar.

Çözüm: Kısa sürelerle sıcak tutan eldivenler takmak.

 

SÜREKLİ ÜŞÜMENİZİN 7 NEDENİ! "Sürekli üşüyorum" diyorsanız İç... KRUP HASTALIĞI NEDİR? Krup nedir? Krup hastalığı neden...

 

2. Büzüşüp, kamburunu çıkarıp küçücük olmak

Tostoparlak olacakları hissi uyandırırlar ve karşıdaki üzerinde ne varsa çıkarıp vermek ister.

Çözüm: Daha sıkı giymek. 

 

3. “Ay sen öyle üşümüyor musun?”

Üzerinde kazak, ayağında bot olan birine kapalı mekânda defadan fazla edilmeyecek bu sözü söylemekten kendilerini alamazlar.

Versiyonu da şudur: Ay sana baktıkça üşüyorum!

Çözüm: Susmak!

 

4. Nefesleriyle burunlarını, ellerini ısıtmaya çalışmak

O gün ne yediklerine bağlı olarak sinir etme dereceleri artar.

Çözüm: Eldiven takmak, burun bölgesine fazla takılmamak.

 

KAR VE KIŞ HAKKINDA İLGİNÇ BİLGİLER Kış mevsimi ile ilgili ne biliyo... ÇOCUK HASTALIKLARINDA DOĞRU BİLİNEN 10 YANLIŞ! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz...

 

5. “Pencereyi kapasana”

Ortam insan kokuyordur, kıştır içeride nem ihtiyacı artmıştır, vesaire vesairedir. Bir dakikadan uzun süre açık kalan pencereye dayanamaz ve beklenen talep gelir.

Çözüm: Pencere açıkken üstüne bir şey almak.

 

6. Acı çekiyormuş gibi bir yüz

Istırap içindeki biriyle sohbet etmek ne kadar mümkün olabilir?

Çözüm: İki kat giymek.

 

7. Radyatöre yapışıp oturmak

Ortamda sıcak hava yayan ne varsa ona temas eder, mümkünse onunla tek vücut olurlar.

Çözüm: Daha kalın giymek.

 

8. “Orası soğuktur burada oturalım”

Kafede, restoranda, meyhanede gösterilen masayı beğenmezler ve tuvaletin yanında bile olsa en sıcak masayı seçerler.

Çözüm: Mekândan battaniye istemek.

 

9. Tükürük yutar gibi ses çıkarmak

Üşüme refleksidir herkesin yaptığı şeydir. Fakat karşıdaki bir şey anlatırken sonu gelmeyince sinir bozar.

Çözüm: İçlik giymek.

 

50 farklı kış kombini
+50
Kış kombinleri

 

Facebook Yorumları
Yorumlar
0
Onay Bekleyenler
0

  • Hafif pizza tarifi
    Hafif pizza tarifi

    Süresi : 01:28 İzlenme : 8671

  • Damla çikolatalı kurabiye tarifi
    Damla çikolatalı kurabiye tarifi

    Süresi : 00:48 İzlenme : 2061

  • Yoğurtlu kereviz salatası
    Yoğurtlu kereviz salatası

    Süresi : 01:17 İzlenme : 5318

  • Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?
    Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?

    Süresi : 03:40 İzlenme : 2338

  • Fıstık ezmesi nasıl yapılır?
    Fıstık ezmesi nasıl yapılır?

    Süresi : 00:49 İzlenme : 3469

hthayat.haberturk.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Copyright © 2018 - Üretim ve Tasarım Bilgi Grubu
Yukarı Git
HTHayat Mobil Sürümüne Dön