HTHAYAT
BİRKAÇ KELİME YAZARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
HTHayat "Yas" çemberinde buluştuk
Giriş: 08 Kasım 2020, Pazar 12:00
Güncelleme: 09 Kasım 2020, Pazartesi 11:13

HTHayat takipçileri, ekibi ve konukları, her ay HTHayat online kadın çemberlerinde bir araya geliyor. HTHayat Yayın Direktörü Damla Çeliktaban’ın kolaylaştırıcılığı ile her ayın ikinci Pazar akşamı Zoom’da buluşuyoruz. Kasım ayının çemberi, 8 Kasım Pazar akşamı “Yas” için alan açtı. Yas çemberi, farklı şehirlerden hatta farklı kıtalardan konukların paylaşımlarıyla gerçekleşti ve eşzamanlı olarak HTHayat Youtube kanalında canlı yayınlandı.

Özgür Babaji'nin ezgilerini paylaştığı çembere HTHayat yazarları arasında bulunan Berna Köker Poljak ve Şule Seda Ay'ın yanı sıra "Yağmura Kavuşan Toprağın Kokusu" kitabını yakın zamanda Türkçe'ye çeviren Zeynep Birinci Güler ile Bilge Öl Kitabının çevirisini yapan Başak Kutlu Atay da paylaşımlarını sundu.

Katılımın ücretsiz olduğu buluşma için dileyenler 7-8 Kasım’da İstanbul Maratonunda koşan AKUT’a https://www.akut.org.tr/bagis-yap linkinden bağış yaptı.

HTHayat online kadın çemberlerinde bugüne dek “Anneliğin Gölge Yanları”, “Sınırlar, Sınırlarımız”, “7/24 Annelik”, "Yas" gibi konularla yüzlerce kadın bir araya geldi, kalplerinden dökülenleri birbiriyle paylaştı. HTHayat, kadınlar için çember alanını her ay açmaya devam edecek. Takipte kalın!

News Image
YAŞAM

Kadınca bir bir aradalık

News Image
GÜNCEL

Annelik temalı online çember gerçekleşti: İşte paylaşımlar

Paylaş:
brush-purple Yorumlar