HTHAYAT
BİRKAÇ KELİME YAZARAK SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ
Bağdat Caddesi'nde yemyeşil bir bahçe!
Giriş: 30 Mart 2012, Cuma 16:56
Güncelleme: 11 Temmuz 2016, Pazartesi 16:17

Odun ateşinde pişen leziz pizza, el yapımı taze makarna, sağlıklı ve doyurucu salatalar, karafta ekonomik sofra şarabı, restoranda bulabileceğiniz çok sayıda güzellikten birkaçı.

News Image
GÜNCEL

İstanbul'un gözde kahvaltı mekanları

40 kişilik mekan, arzu edenlere mini bir kütüphanenin de olduğu salonda vakit geçirme imkanı sunuyor. Arzu edenler barda şarap ya da biralarını yudumluyor. Ağaçlar arasında oturmak isteyenler ise şirin bahçedeki masalara kuruluyor. Güzel müzikler bu esnada size eşlik ediyor. Bir de mekanın uğuru sayılan kontrbas var. Yakında başlayacak canlı müzik etkinliklerinin yıldızı da bu kontrbas olacak.

İtalyanca’da (çocuk diliyle) ‘baba’ anlamına gelen Babbo, uzun yıllardır dostluklarını sürdüren ve her ikisi de baba olmaya hazırlanan iki kişinin kafa kafaya vermesiyle hayata geçti. Mekanın sahibi Erkin Peprek, hem müzisyen, hem ödüllü kısa film Kapitalistanbul’un yönetmeni, hem de tasarım hediyelik eşya şirketi Kreaktif’in kurucusu. Yıllardır hayalini kurduğu bu mekanı gerçeğe dönüştürmek için uzun yıllar Londra’da ve İstanbul’da mesleğini sürdüren işletmeci dostu Kaan Ergiri ile bir araya geldi.

Paylaş:
brush-purple Yorumlar
misafir 28 Eylül 2012, Cuma

evet, gerçekten pizzalari çok lezzetli. ama garsonlarin müşterileri rencide edecek kadar soğuk ve garip esprileri, 2-3 defa gittikten sonra arkadaşmiş gibi davranip sizi gelen müşteriye göre masadan masaya sürüklemeleri, istediğiniz soslarla yiyeceğinizi ne kadar berbat ettiğinizi söyleyebilecek kadar cüretkar olmaları garip.