Chris Brown: "Rihanna'yı hala seviyorum"
Rihanna ile yıllar önce aşk yaşayan ve şiddet uygulayan Chris Brown, ayrılığın ardından ilk kez konuştu: “Rihanna’yı hala seviyorum”

ChrIs Brown, Rihanna’ya dayak attığı haberlerine karşı hep sessiz kalmayı tercih etmişti. Ta ki bugüne kadar... ‘Chris Brown: Hayatıma Hoş Geldiniz’ adlı bir belgesel çeken rapçi, Barbadoslu şarkıcıyla yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Brown, ilişkisi ve şiddet konusuyla ilgili şunları söyledi: “Her şey benim bir çalışanımla birlikte olmamla başladı. Benden nefret etti ve bana bir daha güvenmedi. Rihanna’yı hala seviyorum. Şiddet olayına gelirsek; bir gece eve dönerken arabada kavga ettik. Onun da bana vurduğunu çok iyi hatırlıyorum. Maalesef ben de ona vurdum.”
Karnaval kraliçesi Rihanna
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Barbados’taki geleneksel Crop Over Festival’e katıldı.

Rihanna, doğduğu ülke Barbados'un geleneksel festivalinde, Rio Karnavalı'ndakilere benzer, cesur ve renkli kostümüyle dikkat çekti.

Dünyaca ünlü şarkıcı taşlarla süslenmiş cesur bikinisi ve renkli kanatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.




Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna
YORUMLAR