Bu yıl aşk hayatınızda, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık alanlarınızda önemli dersler ve sorumluluklar öğrenmeye başlayacaksınız. Kafanızda kurduğunuz projeleri, yapmak istediklerinizi planlı ve programlı yaparsanız daha kolay ilerleyebilirsiniz. Daha fazla güvenilir olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Bu sizin yapmak istediğiniz sanatsal ve kreatif işlere olumlu bir şekilde yansıyacak.


2018 yılında sürpriz fırsatlar ve şansları yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. Yine onların hayatındaki zenginlikler ve güzelliklerden siz de fayda sağlayacaksınız. İletişiminiz fazlasıyla artabilir ve temas halinde olduğunuz kişilerden güzel açılımlar elde edebilirsiniz. İletişimde ve eğitimde en şanslı burç sizsiniz sevgili Başaklar!


İş – Para - Kariyer

2018 yılında reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda çeşitli şans ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kasım ayına kadar ki süreçte, yeni fikirlerinizi başkalarının önüne koyacak, konuşma, yazma yoluyla başarılı işlerde bulunacaksınız. Yayıncılık ve medyayla ilgili konular hayatınızı renklendirebilir. Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar derin, araştırmacı ve yaratıcı bir süreç içerisinde bulunacaklar. Bir yandan da hayatımızı etkileyen internet ve sosyal medyayla uğraşıyorsanız kolaylıkla diğer insanlar arasından sıyrılmayı başaracaksınız. Biraz tanıtım ve pazarlamayla açılımlarınız yüksek olabilir.


15 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması, iş ve hizmet alanlarınızda oluşacak ani ve beklenmedik olayları tetikleyecek. Günlük hayatınızın akışında beklenmedik hızlı gelişmeler yaşanabilir. Mart başında yakın çevrenizden alacağınız iş fırsatlarıyla ortaklı işler, yeni projeler 01-02-04 Mart’ta uygulamaya konulabilir. 31 Mart’ta oluşan Dolunayla beraber, parasal konularda, maddi alanlarda önemli duygusal konular gündeme gelebilir. Elinize bir para geçebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir paranın gelememesi, geç gelmesi gibi durumlara da hazırlıklı olun.


16 Nisan’da oluşan Yeniay, ortak parasal işlerinizde, kredi, vergi, faiz ve parasal konularda önemli başlangıç ve kararlarınızı oluşturacağınız bir yeniay. Kredi alacaksınız bu Yeniay ve sonrasında harekete geçmelisiniz. 24 Nisan’da kariyerinize ve iş hayatınızdaki ilişkileriniz ağırlık kazanabilir. Patronlarınız veya üstlerinizle kuracağınız güzel ilişkiler sayesinde istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. İstediğiniz bir zam veya terfi varsa şimdi dile getirmenin tam zamanı.


15 Mayıs’ta oluşan Yeniay seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, ticaret, medya alanlarınızda yeni açılımları hayatınıza taşıyabilir. Yeni kararlar almaktan korkmayın. Yeni işlerinizi bu Yeniay sonrasında devreye sokun. 30 Mayıs’tan sonra iş ve kariyer hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler oluşabilir. 15 gün boyunca birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi topluma yaymak, bilgi alışverişinde bulunmak önem kazanıyor.


Haziran ayında kariyer ve iş koşturmalarınız devam ederken, sosyal çevrenizin aranılan yıldızı sizi olacaksınız sevgili Başaklar. 12 Haziran’dan sonra organizasyonlar, davetler, aktiviteler hızlanmaya başlıyor. 13 Haziran’da oluşan Yeniay’la birlikte kariyerinizde önemli açılımlar, önemli başlangıçlar yapabilirsiniz ya da yeni bir projenin adımları bu döngüde atılabilir. Unutmayın Yeniay zamanı atacağımız adımları kalıcı sonuçlara taşıyabiliriz.


26 Haziran’da Mars geriliyor. İş, hizmet alanlarınızda gerileyen Mars iş alanlarınızda enerjinizde sıkıntı ve problemler yaşatabilir. Beraber çalıştığınız insanların enerjilerinde, yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında sorunlara açıksınız. Bu dönemde yeni bir iş girişiminde bulunmayın. Ağustos başında iş mücadeleleriniz sinirinizi bozabilir. İş alanlarınızdaki değişimler, beklenmedik koşullara gereğinden fazla tepki verebilir, risk almak isteyebilirsiniz ama bunu yapmamalısınız sevgili Başaklar.


06 Ekim’de Venüs geriliyor. İletişim, satış, reklam, pazarlama, network, bilgisayar, ulaşım işlerinizde ilişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara Kasım ortasına kadar açıksınız. Parasal işlerinizi bu 40 günlük süreçte başlatmayın. Kasım ayında güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ortak parasal konularda son değişimler, yarım kalmış konuların önünüzdeki dönemde tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. 23 Kasım’da oluşan Dolunay kariyerinize kendinizi vermeniz gerektiğini gösterebilir. Kendi içinize çekilmişken dış ortamlardaki konular, toplumsal olaylar, iş ve kariyer hayatınızdaki duygusal dalgalanmalarla uğraşabilirsiniz. 06-25 Aralık’ta dikkatli olun. 21 Aralık’ta hayatınızın fırsatı karşınıza gelebilir.


Aşk – Evlilik - İlişkiler

02-03 Ocak aşk hayatınızda romantizm rüzgarları esebilir, sevdiğiniz için kendinizi öne sürebilir, onun için birşeyler yapma arzusuyla dolu olabilirsiniz. 11 Ocak itibarıyla aşk hayatınızı konuşmak, hayatınızda biri varsa paylaşımlarınızı arttırmak, aşkta sıkıntı yaşadığınız konulara pratik çözümler bulmak öne çıkabilir. İlişkinizde veya çocuğunuzla ilgili konularda önemli sorumlulukları 13 Ocak’ta üstlenebilirsiniz. 26 Ocak’tan sonra enerjinizi evinize ve yuvanıza harcayacaksınız. Daha fazla enerjinizi ve mücadelenizi bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. Düşüncesiz ve biraz da özgürce atılacak adımlar ev hayatınızda ufak tefek sürtüşmeleri karşınıza getirebilir. Sakarlıklara da dikkat edin.


16 Şubat’ta ilişki hayatınızın sorumluluklarını üstlenmekten gocunmayacak, kalıcı ilişkilerin hayatınızı güzelleştirdiğini göreceksiniz. 21 Şubat’ta romantizm rüzgarları esiyor, sevdiğinizle aynı potada erimek, onun için birşeyler yapmak önem kazanıyor. 17 Mart’ta oluşan Yeniay özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde almak istediğiniz kararları harekete geçirebilir. Önemli kararlarınızı bu tarihten sonra almalısınız. Mayıs başında yakın çevre ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Kardeş, akraba veya komşunuzun hayatındaki olaylara dahil olabilir, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla daha fedakar ve anlayışlı ilişkiler kuracaksınız. Yalnız 07 Mayıs’a dikkat edin. Özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları, sürtüşmeler sizi zorlayabilir.


Hayatınızda bir insan yoksa arkadaş ortamlarınızda tanışacağınız bir insanla güzel bir aşka yelken açabilirsiniz. 01-02 Haziran bunu destekliyor. 28 Haziran'da bir Dolunay oluşuyor. Bu dolunayda, aşk hayatınızda önemli hassas sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarla boğuşmak hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. 12-14 Temmuz aşk hayatınızda, gelecek planlarınızda stabil, kalıcı adımlar atılabilir. Aşk hayatınızda kalıcı ilişkiler içine girebilirsiniz. Hayata bakış açınız bu tarihlerde esnek olabilir. 26 Ağustos Dolunay'ında, özel hayatınızı unutmayın. Algıyı kendinize yönlendirdiğiniz bu dönem sevdiğiniz kişi sizden ilgi bekleyebilir, onun hayatında değişimler olabilir. Neyle uğraşırsanız uğraşın bu dönemde ilişkinizin hepsinden önemli olduğunu, sizin arkanızda olduğunu görebilirsiniz.


06 Ekim’de Venüs geriliyor. İlişkilerinizde bazı sıkıntı ve sorunlara kasım ortasına kadar açıksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişki sorunlarına dikkat edin. Kasım ayında ev ve aile alanlarınızda güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 07 Kasım’da oluşan Yeniay, iletişimsel işleri, girişimlerinizi ve yakın çevrenizin konularını hızlandırabilir. Bu alanlarda yenilikleriniz için artık ne yapacağınızı biliyorsunuz. Bu dönemde ettiğiniz duaların, dileklerin karşılığını alabilirsiniz. 08 Kasım’da Jüpiter Yay burcuna geçiyor ve 1 yıl boyunca ev, yuva ve aile hayatınızda güzel şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eviniz yoksa bu yıl emlak alım satımı konusunda destekleneceksiniz. 26-27-28 Kasım’da şans ev ve aile alanlarınızdan gelecek. Daha önceden konuşulmuş konuların üzerine odaklanın. Kendinizi şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz.


07 Aralık’ta ev ve aile alanlarınızda oluşan Yeniay’da ev, emlak, ailevi konularda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. 13 Aralık’ta ev ve aile düzeninizde konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizde acele etmeyin, patavatsızlıktan, acelecilikten kaçının.


Sağlık

Bu sene yaz aylarında gerileyecek olan Mars, ağustos ortasına kadar sağlığınızda sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Yine ocak sonunda ve yaz aylarında oluşacak tutulmalarda dikkatli olmalısınız. 02 Nisan’da spor yapıyorsanız, eğlenceli ortamlardaysanız bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Hayatınızdaki insanın sağlığında da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Gergin yapınızı özel yaşantınıza 04-05 Nisan’da yansıtmamaya özen gösterin.


27 Temmuz’da Tam Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulmayla beraber sağlık koşullarınızla ilgili zorlanabilirsiniz. Bakmakta olduğunuz birtakım insanlar varsa, evinizde beslediğiniz birtakım hayvanlar varsa bu tutulma civarında gözünüz onların üzerinde olsun. 11 Ağustos’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması, sağlığınızı etkiliyor. Olayların kontrolü elinizde olmayacak. Gerginlikleriniz ve karşınıza gelenler sağlığınızı göz ardı etmenize neden olabilir. Bu süreçte olayları akışına bırakmalı, gözlemlemeli, ve izlemelisiniz.


Eğitim

Bu sene Jüpiter’den alacağınız etkilerle eğitim hayatınızda önemli şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız sevgili Başaklar. 31 Mart itibarıyla eğitim ve öğrenim hayatınızı daha fazla sevecek ve önemseyeceksiniz. Eğitim hayatınızda eğitmenleriniz ve öğrenci arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Öğrenmekten ve öğretmekten keyif alacaksınız. 15 Mayıs’ta Uranüs, Boğa burcuna geçiyor. Yüksek eğitim, üniversite ve yurtdışı eğitim alanlarınızda önemli değişimler ve beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir.




Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Şimdi 2019 a geçiyoruz ama ben 2018 de derslerinde başarılı olamadım
    CEVAPLA
  • Misafir Gercekten yorumlarınız cok guzel ve doğru
    CEVAPLA
  • Misafir hayır okulum cok güzel gectı ve taktir ile onur belgesiyle evimize mutluluk katım
    CEVAPLA
  • Misafir 01-02 hazıran dönemi ıcın evet ve sonrası ıcınde hayatıma etki ettiği isabetı neredyse % 100 . ama beni düşündüren bu donemlerde bir başak olarak . bu yenı merhabayı bir başak ile gecirmekteyım. sonrasını cok merak edıyorum. konu ıle alakalı yorum yaparsanız sımdıden teşekkur ederım
    CEVAPLA
  • Misafir yanıldınız
    CEVAPLA
  • Misafir bence sn yanılıyorsun
    CEVAPLA
  • Misafir tam tersi okulda bir düşüş var
    CEVAPLA
  • Misafir o senin sıkıntın
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.