2018 yılında parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz. Parasal anlamda çok güzel şanslara ve fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ev almak veya mal, mülk sahibi olmak, para biriktirmek veya harcamak bu yıl her zamankinden daha cazip görünebilir.


2018 yılında aile hayatınıza, ev konularınıza yönelik hareket edeceksiniz. Ailenizle ilgili her türlü sorumluluk karşınıza gelebilir. Bir emlak alımı, ev sahibi olmanız gibi durumlar içine girebilir ve yıl boyunca evinizin düzenine ve düzenlenmesine vaktinizi ayırabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatındaki bazı sorunlar, hastalıklar ve problemlerde olasılıklar arasında. Belki bir akraba veya aile büyüğünüzün sizinle aynı evde yaşaması zorunluluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. Bir yandan da davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.


İş – Para - Kariyer

Bu yıl maddi konularda tutkulu ve stratejik bir şekilde ilerlemeli, ortak parasal kazançlarınızdan gelen parayı etrafa saçmak yerine ihtiyaçlarınıza ve iş kollarınıza yatırmalı ve biriktirmek için kullanmalısınız. Mayıs - Kasım ayı arası eşin ve partnerin parasal konularda iniş çıkışları, beklenmedik konu ve olayları ortak para alanınızı sağlam tutmanız gerektiğini gösteriyor.


07-08 Ocak’ta maddi konularda güzel şanslarla karşılaşabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu dönemde yatırımlarınızdan da elde edecekleriniz yüksek olabilir.08-10 Ocak’ta parasal konularda güzel çalışmalar altında olacaksınız. 26 Ocak sonrasında enerjinizi mücadeleci tavrınızla iletişim, satış, reklam, pazarlama, tanıtım, yayıncılık, network işlerinizin üzerine düşebilir ve bu alanlarda uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Düşüncelerinizle etrafınızdaki etkilemeyi başaracaksınız.


Mart ayında iş kollarınızdaki güzel ilişkiler size para getirisi sağlayabilir. Attığınız adımların karşılığını maddi olarak görebilirsiniz. 01-02 Mart bu anlamda şansınızın iyi olacağı tarihlerden. 31 Mart ve sonrasında ortak parasal konularda güzel gelişmeler içine gireceksiniz. Bu döngüde borçlarınızı yeniden yapılandırabilir, sıkıntılarınıza çözümler bulabilirsiniz. 30 Nisan’daki Dolunay elinize para geçecek bir Dolunay. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden göreceğiniz desteklerle önemli bir para elinize geçebilir ve siz de bu parayı değerlendirebilirsiniz.


15 mayıs’ta oluşan Yeniay ortak maddi konularda önemli kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi destekliyor. Kredi almak istiyorsanız, bir borcun altına girecekseniz bu tarihten sonra yapmaya çalışın. İş hayatınızda 01-02 Haziran’da çok şanslı etkiler altındasınız. Önemli bir iş teklifi, toplumsal bir iş, davet sizi yukarılara taşıyabilir. Bulunacağınız yerlerde güzel işler bağlayabilirsiniz.


13 Haziran’da oluşan Yeniay, girişimleriniz, adımlarınızı destekliyor. Hukuki alanda, yayıncılıkta, ticari oluşumlarda önemli adımlarınız için destekleneceksiniz. Yeni fikirlerinizle beraber iş yaptığınız insanları etkileyebilir, ortak kazançlarınıza odaklanabilirsiniz. 13 Temmuz’da oluşan Parçalı Güneş Tutulması, kariyerinizde hızlı ve beklenmedik başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu tarih ve sonrasında işlerinizin daha hızlı ilerlediğini görebilir ve karşınıza gelecek olan fırsatları değerlendirebilirsiniz. 12-14- 22 Temmuz maddi, manevi tatmin sağlayacağınız zamanlar. Para getirileriniz yüzünüzü güldürebilir ve yeni işleri tetikleyebilir.


09 Eylül ve sonrasında parasal kazançlarınızı artırabilirsiniz. Kendinizi maddi konularda güvende hissetmek isteyeceksiniz. Para getirilerinizin artacağı gibi derin, araştırma isteyen, ortak parasal harcamalarınızda artabilir. Tatminsizlikler size para harcattırabilir. Ekim ayı sizi hem fiziki atılımlarınızda hem de parasal konularda desteklerken, parasal konularda işlerinizi 06 Ekim’e kadar tamamlamaya çalışın. 06 Ekim’de venüs para alanlarınızda gerileyecek, ekim sonuna kadar parasal konularda sıkıntı ve sorunlarla uğraşabilirsiniz. Büyük bir borcun altına girmeyin, yatırım yapmayın, çok para harcamayın. 09 Ekim’de oluşan Yeniay kişisel adımlarınız ve başlangıçlarınız için ideal olsa bile, sizin yöneticiniz olan Venüs geriliyor sevgili Teraziler. Kişisel bazda çok para harcamadan yapacağınız işlerin üzerine eğilebilirsiniz. Bu dönemde büyük adımlar atmak size çok pahalıya mal olabilir.


16 Kasım’da yöneticiniz Venüs düzeliyor. Hayatınızda daha hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Bir yandan da enerjinizi iş ve hizmet konularına harcayacaksınız. 02 Aralık’tan sonra para kazançlarınıza, getirlerinize, yatırımlarınıza ve harcamalarınıza kanalize olabilirsiniz. İş alanlarınızda 03-06 Aralık’ta enerjinizi yüksek tutun, bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay'da kariyerinize ve iş hayatınıza yöneleceksiniz. Aniden iş hayatınızda ortaya çıkacak bir iş veya konu daha fazla ilginizi bu alanlara çevirmenize neden olabilir. Kariyeriniz ve aileniz arasındaki dengeye dkkat edin.


Aşk - Evlilik - İlişkiler

Bu sene Satürn’den alacağınız etkilerle ev, aile, yuvanızla ilgili önemli sorumluluklar üstleneceksiniz sevgili Teraziler. Terazi burcunun ilk on günlük diliminde doğduysanız (24-30 Eylül) Satürn’den alacağınız ters açılarla erkek figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. Partnerinizin sorumlulukları üstlenmek istememesi ilişkilerinizde bazı zorlanmaları karşınıza getirebilir. Önemli testlerden geçebilirsiniz. Ocak sonu ve temmuz sonu oluşan tutulmalarla aşkı bulabilir veya evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz. 31 Ocak’ta gerçekleşen Tam Ay Tutulması, sosyal çevrenizi hareketlendirecek. Arkadaşlarınızla olan işlerinizde, onların hayatında hızlı ve beklenmedik olaylar cereyan edebilir. Sosyal çevreniz değişebilir.


15 Şubat’ta oluşan Güneş Tutulması, aşk hayatınızı etkileyecek. Aşkta hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşamaya meyillisiniz. Değişimleri rahat ve kolay karşılayacaksınız. Değişik ve farklı olanın peşinden gideceksiniz. Evliyseniz bebek haberi alabilir veya bu dönmeden sonra çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu alanların hızlandığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda hızlı gelişmelere açık olun. 31 Mart’ta oluşan Dolunay hayatınızda önemli kararlar almanızı sağlayacak. Fiziki görünümünüzle ilgili olarak önemli kararlar alabilir veya sağlığınıza daha fazla dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz.


Nisan başında aile ve ev hayatınızda enerjinizde sıkıntı ve blokajlara açık olmalısınız. Eşinizle, kendi ailenizin ilişkilerine bu tarihlerde dikkat edin. Yine eşin kariyeri ve işiyle ilgili konularda bir sonlanma ve sıkıntı devrede olabilir. 16 Nisan’da oluşan Yeniay ikili ilişkilerinizde, ortak işlerinizde önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Ani ve beklenmedik oluşumlarla 18 Nisan’da ciddi kararlar alabilirsiniz. 16 Mayıs itibarıyla aşka, eğlenceye, sevgiye, çocuğunuza enerjinizi akıtmaya başlıyorsunuz. Aile alanlarınızdan kurtulmanız kendinize ve sevdiklerinize daha etkin bir şekilde enerjinizi harcatacak. 26 Haziran’da Mars geriliyor. Bu gerileme aşk alanlarınızı olumsuz etkileyebilir. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza dikkat edin. Yarım kalmış eski aşklarınız bu dönemde karşınıza gelebilir.


27 Temmuz’da oluşan Tam Ay Tutulması, aşk hayatınızı tetikleyecek sevgili Teraziler. Bu Tutulmaya denk gelen günlerde aşk hayatınızda hareketlenmeler oluşabilir. 13 Ağustos’tan sonra Mars aile ve ev hayatınızı zorlayabilir. 27 Ağustos’a kadar aile hayatınızda ve ev konularında enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Aile hayatınızdaki zorlanmalara bu dönemde dikkat edin. 25 Eylül’de oluşan Dolunay, özel hayatınızda yaralarınızı sarmak için uygun bir Dolunay. Bir yandan da özel hayatınızda ve ilişkilerinizde önemli hassas ve duygusal kararlar alabilir, duygusal hayatınızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.


09 Ekim’de oluşan Yeniay kişisel adımlarınız ve başlangıçlarınız için ideal olsa bile, sizin yöneticiniz olan Venüs geriliyor sevgili Teraziler. Kişisel bazda çok para harcamadan yapacağınız işlerin üzerine eğilebilirsiniz. Bu dönemde büyük adımlar atmak size çok pahalıya mal olabilir. 22 Aralık itibarıyla kendinizi ailenize verecek, yuvanızda daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz.


Sağlık

Terazi burcunun ilk on günlük diliminde doğduysanız, Satürn sizi, sağlığınızı, çevrenizdeki erkeklerin ( baba, amca, eş gibi) sağlığını, iş ve özel ilişkilerini zorlayabilir. Böyle bir süreçte hayatınızı yeniden yapılandırmalı, endişe ve kuruntulardan sıyrılmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 11 Şubat’tan sonraki 3 haftalık dönem boyunca keyfiniz yüksek olacak. Tatlı ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz artabilir, bu da istenmedik kilolara sebep olabilir sevgili Teraziler. 18 Şubat’tan sonra sağlığınızı önemseyeceğiniz ve burada birtakım düzenlemelerde bulunacağınız bir döneme gireceksiniz. Kontrollerinizi yaptırmak, sağlığınızı ve diyetinizi gözden geçirmek için uygun bir dönem.


22 Eylül itibarıyla sağlığınızda güzel, gözle görülür gelişmeler sizi daha mutlu edebilir. Kasım başında görüntünüze, sağlığınıza ve kişisel girişimlerinize dikkat edin. 16 Kasım’da ayaklarınıza ve sıvı dengenize dikkat edin. 07 Aralık’ta enerjinizde çöküşler görülebilir. Kendinizi halsiz ve enerjisiz hissedebilirsiniz. Zehirlenmelere, ilaç etkileşimlerine karşı dikkatli olun lütfen.


Eğitim

Bu sene eğitim konularında yaşayacağınız akislikleri ve zorlanmaları Merkür gerilemelerinde takip edebilirsiniz sevgili Teraziler. Yılda üç kez gerileyen Merkür yüksek eğitim hayatınızdaki iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Mart - temmuz ayları arasında öğrenim hayatınıza daha fazla asılmalısınız. Yılın son aylarına doğru eğitim ve öğrenim hayatınızda çok başarılı olacağınız bir sürece gireceksiniz. 08 Kasım’dan sonra öğrenim alanında güzel şanslar karşınıza gelebilir. Jüpiter bu alanlarda size kıyak geçmeye başlayacak. 07 Aralık’ta oluşan Yeniay’la birlikte okul hayatınızda, eğitim alanlarınızda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Kısa vadeli kurslar, derslerde daha şanslı olacaksınız.






Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir hepsi sallama
    CEVAPLA
  • Misafir Her sey yaxsi olar
    CEVAPLA
  • Misafir kesinlikle asla onay vermeyin
    CEVAPLA
  • Misafir inanamıyorum hepsi tutuyor bir bir ya allahım bu ne nimettir bayıldım bayıldımmmmmmmm
    CEVAPLA
  • Misafir çok güzel anlatırız
    CEVAPLA
  • Misafir Terazi Burcu göster
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.