Bir yoga eğitmeni, Bombay'da Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir trenin kadın vagonunda seyahat eden yolcular için bir yoga dersi veriyor.
Fotoğrafı servis eden: AFP
Pek çok kadın Dünya Kadınlar Günü'nü, Kuzey Kore'nin Pyongyang kentindeki Pyongyang Büyük Tiyatrosu'nun meydanında kutladı.
Fotoğrafı servis eden: AFP
İtalya'nın Napoli kentinde Dünya Kadınlar Günü'nde bir sokak satıcısı mimoza çiçekleri satıyor.
Fotoğrafı servis eden: Reuters
İnsanlar, 8 Mart'ta Malta'nın Valletta kentinde "Adaletsizliğe karşı birleşen kadınlar" temalı Kadınlar Günü protestosuna katıldı.
Fotoğrafı servis eden: Reuters
İtalya, Roma'da aile içi ve ırkçı şiddete, savaşlara ve ülkenin hakim "maço" kültürüne son verilmesi talebiyle grev yapan kadınlar. Uluslararası Kadınlar Günü mitingi sırasında Crotone yakınlarındaki bir göçmen gemi kazasında boğulan insanları sembolize etmek için göstericiler sokakta yatıyor.
Fotoğrafı servis eden: Reuters
Filistinli birçok kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Gazze'deki Yermuk Stadı'nda bisiklete bindi.
Fotoğrafı servis eden: AFP
Bir grup kadın, 8 Mart'ta Fransa'nın Bordeaux kentinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen mitingde dans ediyor.
Fotoğrafı servis eden: AFP
İngiltere'nin başkenti Londra'da binlerce kadın, kadın hakları için protesto düzenledi.
Fotoğrafı servis eden: Associated Press
Fransa'nın başkenti Paris'te kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için sokaklara çıktı. Gösterilere, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da katıldı.
Fotoğrafı servis eden: Associated Press
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Cihangir'de bir araya gelen kadınlar...
Fotoğrafı servis eden: DHA
Batı İsviçre'nin Lozan kentinde Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için meydanlarda toplandı.
Fotoğrafı servis eden: AFP