Esenlikler. Hafta, Terazi Dolunay’ı dışında çok da hareketli sayılmaz. Venüs Boğa’da haftaya başlıyoruz. Dolunay’ın da yöneticisinin Terazi olduğunu düşünürsek özellikle ayın ilk iki haftası ikili ilişkiler, güzellik ile ilgili yapılabilecek değişiklikler, finansal yatırımlar, alım satım, sanat gibi konularda pozitif etkiler barındırıyor.
Merkür Jüpiter üçgeni yani uyumlu açısı da haftanın bir diğer etkilerinden. Bu da yazışmalar, yolculuklar, sınavlar, eğitim, akademik konularda oldukça şanslı, kısmetli bir durum getiriyor. Bu hafta anlaşmalar, önemli konuşmalar için bence oldukça iyi.
Haftanın en sert etkisi Venüs Plüton karesi olacak. Bu ikili ilişkilerde biraz krizli bir duruma bizi getirebilir. Her ne kadar Venüsyen ve Venüs’ün güçlü olduğu, sakin ve huzurlu olduğu bir haftada da olsak hafta sonuna doğru biraz dikkat etmek gerekiyor. Manipulatif, kıskanç tavırlar ve biraz fazla sorgulayıcı hareketler görülebilir. Hem bizim hem de karşı cins veya sosyal ilişkide bulunduğumuz kişiler tarafından.
Günlük etkilere geçecek olursak;
Pazartesi
Ay Başak burcunda haftaya başlıyoruz. Görev ve sorumluluklar günü. Ay bugün aralarında uyumlu etkileşim olan Merkür ve Jüpiter’e dahil oluyor. İletişim trafiği hızlı, önemli konuşmalar, anlaşmalar için iyi, kısmetli bir gün. İmzalamak gereken konular için de bugün değerlendirilebilir.
Salı
Ay Başak burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Bugün Mars ile sert etkileşimde. Biraz tartışmalara, ufak tefek kazalara dikkat. Onun dışında cesur ve fiziksel enerjisi yüksek, girişken bir gün.
Çarşamba
Ay Terazi burcuna geçiyor. Dolunay formasyonuna hazırlanıyor. Bu etkiyi en yüksek hissedeceğimiz gün. Terazi burcu diplomasi, ikili ilişkiler, arabuluculuk gibi konuları anlatır. Ayrıca güzellik, sanatsal konular, sosyal aktiviteler için de oldukça elverişli bir gün. Biraz Satürn ve Neptün ile sert etkileşimde. Bu da bizi biraz karamsar, depresif hissettirebilir. Hem tembellik yapmak isteyip hem de işlerin yoğun olabileceği bir gün.
Perşembe
Ay Terazi burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Dolunay günü. Neyse ki Satürn ve Neptün’den uzaklaşmış bir etkideyiz. Her ne kadar etkilerini hissettirseler de bugün Jüpiter sert etkileşimi var. Yani aslında bu da fazla iyimserlik getirebilecek, abartabilecek bir etki. Dünden çok farklı. Yine de dengesiz abartma ve fazla iyimserliğe dikkat.
Cuma
Ay Sabah saatlerinde Terazi burcunda, Akşama doğru Akrep burcuna geçiyor ve Plüton’la sert etkileşimde. Venüs de Plüton sert etkileşiminde ve buna Ay da dahil oluyor. Bugün ikili ilişkilere çok dikkat. Yazımın başında bahsettiğim kriz, kıskançlık, manipülasyon, fazla kurcalama gibi konular bugün riskli.
Cumartesi
Ay Akrep burcunda ilerliyor. Her ne kadar Akrep ile Ay pek anlaşabilen bir kombinasyon olmasa da bugün düne göre biraz daha farklı diyebilirim. Jüpiter ile uyumlu açı var. Bugün çok daha rahat ve iyimser. Ayrıca Merkür ile de uyumlu etkileşim var. İletişim, eğitim, yolculuk konuları için de oldukça güzel diyebilirim.
Pazar
Ay bugün de Akrep burcunda. Bugünkü açılar düne göre bile daha uyumlu. Merkür ve Jüpiter uyumu devam ederken bugün de Mars ile uyumlu etkileşim var. Düne göre daha da enerjik, cesareti yüksek, hareketli, aksiyon dolu bir gün. Bu hafta sonu sosyal olarak değerlendirmek için oldukça elverişli.
Herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.
Beni aşağıdaki sosyal medya hesabımdan takip edebilirsiniz;
Instagram: korhankilinckaya