Cinsel isteksizlik yaşıyorsunuz, ya da ilk gece ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. İşte uzmanların yanıtları ile cinsellik hakkında 9 soru ve yanıtları...




Merhaba doktor bey; benim sorunum uzun yıllardan beri süren karşı cinsimle ten uyumsuzluğu. Ben hiç âşık olmadım mesela hiç elektrik alamadım. Bekârım, cinsel dürtülerim oluşmuyor sevmedim için mi? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz?


Cinsel dürtüler her insanda doğuştan mevcuttur, cinsel dürtüsü olmayan insan yoktur, ancak bu dürtüler her insanda farklı düzeylerde olabilir. Bunun nedeni hormonsal olabileceği gibi, kullanılan ilaçlar, cinsellikle ilgili ayıp, yasak, günah gibi olumsuz düşünceler veya depresyon gibi psikolojik sorunlar da olabilir. Bir partneri sevmemiş olmanız cinsel dürtülerinizin oluşmasına bir engel teşkil etmez, rahat olun. Kafanızın rahat etmesi için cinsel check-up yaptırmanız da fayda var.




Sevgilimin evinde giyinik bir şekilde seviştik ama ilişkiye girmedik. Ertesi gün lekelenme şeklinde kanamam oldu. Âdetime daha 2 gün vardı. Kızlık zarım zedelenmiş midir? Çok korkuyorum.


Sevişme sırasında, cinsel açıdan uyarıldığınızda ve boşaldığınızda cinsel organlarınızda oluşan ritmik kasılmalar ve sevişmenin verdiği olası suçluluk, adet kanamasına hazırlanan rahimde kanın erken dışarı çıkmasına neden olabilir, bu da lekelenme şeklinde kanamaya yol açabilir. Kızlık zarının zedelenmesinde açık renkli kan gelirken, âdete bağlı lekelenmede kan kahverengiye yakın bir renkte olur.


Ancak kızlık zarınızın zedelenmesi için, vajinanıza sevgilinizin parmağı veya cinsel organı gibi herhangi bir şeyin girmiş olması gerekir. Böyle bir giriş olmadıysa, kızlık zarınız konusunda endişelenmenize gerek yok, rahat olun.




18 yaşındayım ve sık mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon kızlık zarıma bir zarar verir mi?


Kişinin kendi kendini cinsel doyuma ulaştırması durumu olan mastürbasyon; aşırıya kaçılmadığı ve normal bir cinsel ilişkiye tercih edilmeği sürece zararlı bir şey değildir, kişisel bir seçimdir. Genç kızlar kızlık zarları etkilenmesin diye genellikle mastürbasyon sırasında dış cinsel organlarını ve özellikle de klitorislerini uyarırlar. Vajinaya parmak veya başka bir cisim sokmadan yapılan mastürbasyon kızlık zarına zarar vermez, rahat olun. Ayrıca mastürbasyon konusunda söylenen “kısırlık yapar”, “kızlık zarına zarar verir” gibi birçok gerçek dışı cinsel mit (hurafe) vardır, bunlara inanmayın.




5 yıldır sevgilimle mutlu bir cinselliğimiz var, ilişkiye girmesek bile birbirimizi tatmin ediyoruz, yani hala bakireyim. Bakireler hamile kalabilir mi?


Gebelik, menide bulunan spermlerin uygun durumdaki kadın yumurtasını döllemesi ve döllenen yumurtanın rahme yerleşmesi ile oluşur. Vajinanın üstüne sevgiliniz boşalırsa, meni içindeki spermler vajina içine kaçabilir ve hamilelik için uygun bir zamandaysanız yumurtanızı dölleyebilir. Yani gebelik için sevgilinizin vajinanızın içinde boşalması zorunlu değildir. Ayrıca kızlık zarının gebeliği önleyici bir etkisi de yoktur




Düzensiz adet görüyorum ama hesaplarıma göre gerdek gecemiz adet tarihime denk düşüyor. Âdetimi nasıl geciktirebilirim? Geciktirmek için önerebileceğiniz bir ilaç var mı?


Hormonların etkisinde düzenli bir döngü şeklinde olan adet kanamaları; bazı ilaçların kullanımı ile geciktirilebilir. Ancak kendi sağlığınız için, adet gecikmesinde kullanacağınız ilacı bir jinekolog önerisi ile almanızda fayda var. Çünkü rasgele kullanıldığında veya tamamlanmadan kesildiğinde, düzensiz kanamalara neden olabilen doğum kontrol hapları; gebelikten koruduğu gibi, adet döngüsünü de düzene sokar.




Bir süredir beraber olduğum kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmeye karar verdik. Ancak kız arkadaşımın kızlık zarı yırtılırken çok acı çekmesinden korkuyorum, kızlık zarı yırtıldığı esnada ne gibi bir durum söz konusu olduğunda ne yapmamız gerekir onu bilmek isterim. Ayrıca ilişki sırasında ya da öncesinde canı daha az yansın diye herhangi bir ilaç kullanmaya gerek var mı? Mesela kızlık zarı yırtıldığı esnada eğer kanama uzun sürer veya aşırı bir kanama olursa bu kanamayı durduran hapların olduğu söylenilmektedir. Böyle bir şey var mı?


Toplumumuzda kızlık zarına olması gerekenden çok daha fazla önem verilmekte ve yanlış anlamlar yüklenmektedir. Bilinenin aksine kızlık zarı esnektir ve doğuştan deliktir. Vajina giriş bölgesi yeterince kayganlaşmışsa penis içeriye girdiğinde kızlık zarında kanama olmadan hafif bir açılma meydana gelir. Yani eğer kadın yeterince rahat ve gevşemişse, yeterli önsevişme yapılmışsa ve vajina yeterince ıslanmışsa; kızlık zarı kanamaz, delinmez, patlamaz ve yırtılmaz; cinsel ilişki ağrı ve acı yapmaz. Bu nedenle ilişki öncesi ya da sonrasında herhangi bir ilaç kullanmanıza gerek yoktur. Kız arkadaşınızla ilk ilişki ile ilgili her ikinizin de aklınıza takılan konuları açık açık konuşup, birbirinizi rahatlatır ve hazırlarsanız, herhangi bir sorun yaşamayacağınız gibi ikiniz de ilişkiden keyif alabilirsiniz.




6 yıllık evli bir kadınım, hiç orgazm olamadım. Orgazm olabilmem için neler tavsiye edersiniz?


Cinsel ilişki sırasında orgazmı bir hedef olmaktan çıkaran her kadın, kendisine haz alma izni verdiğinde ve organik bir sorunu yoksa, uygun şekilde ve yeterli süre uyarıldığında, kendi bedenini bir başkasının bedeniyle paylaşarak haz almayı yani orgazm olmayı öğrenebilir. Eşinizin orgazm olabilmeniz için gerekli koşulları sağlamak için çaba göstermemesi, yetiştirilme tarzınız, yaygın tabularınız, sosyo-kültürel yasaklamalar, işinizin yoğun olması, katı dinsel inançlar, cinsel bilgisizlik, kendi cinsel organlarınızı yeterince tanımıyor olmanız, eşinizin var olan erken boşalma gibi cinsel sorunları ve içinde bulunduğunuz ortam çözüme giden yolda önem arz edebilir. Erkekler çok kısa sürelerde orgazm olabilirlerken kadınlar için orgazm olabilme süresi çok daha uzundur. Bu süre bir yandan sizin ilişkiye ruhsal ve fiziksel olarak ne kadar hazır olduğunuzla, öte yandan ilişkide klitoris gibi duyarlı bölgelerinizin ne kadar uyarıldığıyla ilgilidir. Yani orgazm olabilmeniz için direkt klitoris uyarısı gerekiyor olabilir. Bu nedenle klitoral olarak en iyi uyarılabileceğiniz sizin üstte eşinizin altta olduğu ilişki pozisyonunu seçmenizi, önsevişme dönemini uzun tutmanızı, meme uçları, kulak arkaları, bacakların iç yüzleri gibi erojen bölgelerinizin daha fazla uyarılmasını istemenizi öneririm. Ayrıca cinsel fantezi kurabilir veya yardımcı erotik materyaller kullanabilirsiniz.




Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. İnternette kadınların büyük penisli erkeklerden zevk aldıklarını okudum, dünyam yıkıldı. Gerçekten ilişkide penis boyu çok mu önemli?


Türk erkeğinin ortalama penis boyu 14 cm’dir. 10–18 cm arası penisler de normal sınırlarda kabul edilmektedir. Penisin boyu değil, işlevi önemlidir. Çünkü sanıldığının aksine, penis boyuyla cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki bulunmaz. Oysa birçok erkek “ne uzunu, ne kalını, en makbul olanı, içeride en çok kalanı” atasözümüzü unutup, yanlış cinsel mitler (hurafe) nedeniyle karşı cins ile ilişki kurma konusunda sıkıntı yaşar. Penisinizin boyunu takıntı haline getirmekten vazgeçip, cinsellikle ilgili güvenilir kaynaklardan daha fazla bilgi edinip, cinsel tekniğinizi geliştirmenizde fayda var.




Merhabalar doktor bey, ben bayan arkadaşımla ilişkiye girdiğimde bana penisimi hissetmediğini söylüyor ama penisimin boyu küçük ve ince ne yapmalıyım? Yardımınıza ihtiyacım var. Ameliyatsız olmuyor mu penis büyütmek? Şimdiden teşekkür ediyorum.


Penis boyunu ve kalınlığını hapla, kremle ya da jelle de büyütmek mümkün değildir. İnternette satılan ve penis büyüttüğü iddia edilen haplar ya da kremler sadece para tuzağıdır. Penisi büyütmenin tek yolu ameliyattır ancak bunun için de penisinizin 8 cm’den kısa olması ve ereksiyon sorunu yaşıyor olmanız gereklidir. Biz tıbben 10-18 cm arasındaki penisleri normal uzunlukta kabul ediyoruz. Penis boyu cinsel ilişkide çok önemli değildir, önemli olan partnerinizin isteklerini ve beklentilerini anlamanız, onun duygularını okşamanız, klitoris uyarısına ağırlık vermeniz ve ön sevişmeyi uzun tutmanızdır. Cinsel ilişkinin %90’ı sevişme ve okşamadır, bu nedenle penis boyunu takıntı haline getirmeyin. Cinsellikte sayıların bir önemi yoktur, önemli olan cinsel uyumu sağlamanızdır. Son olarak; “ne uzunu ne kalını, en makbul olanı içeride en çok kalanı” diye sık kullandığımız atasözümüzü aklınızdan hiç çıkarmayın.


Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Kız arkadasimla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık ama spermimin vajinaya temas etmediğini düşünüyorum fakat kız arkadaşım endişeli ve korkuyor bakire kendisi ve çamaşırında kan lekesi gördüğünü söyledi hamilelik belirtisi mi acaba ?
    CEVAPLA
  • Misafir Sevgilimden önce hiç cinsel ilişkiye girmedim ama sevgilimle 2 defa girdim halde kanamam olmadı sebebi ne bunun
    CEVAPLA
  • Misafir 17 yaşındayım doktor bey sık sık 31 çekesim geliyor neden
    CEVAPLA
  • Misafir Eşimle ilişkiye girmek istiyorum ön sevişmede eşimin penisi hemen bana girsin istiyorum ama girdğinde isteğim zevkim gidiyor. Benm şeyimin dışına sürttüğünde daha çok zevk alıyorum neden öyle oluyor içimdeyken alamıyorum dışımda sürtünerek yaptğımızda zevk alıyorum. İçimdeyken almak normal olmak istiom
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 18 yaşındayım ilk ilişki yaşıyıcaz yani birşey olucak diye lorumu içindeyim ama sevgilime güvenim sonsuz yani benim boşalma veya başka şeyler çok geç oluyoru hemen gelmiyoru ve sevgilim çok rahatsız oluyoru bu konuda...
    CEVAPLA
  • Misafir Adet günüme 5 gün var canım sex istiyor aşırı derece sebebi nedir
    CEVAPLA
  • Misafir Kizligimi kendim bozdum cok onceden ancak masturbasyon yaparken kullandigim cismin uzerinde acik pembe sivi vardı gusül almali miyim
    CEVAPLA
  • Misafir 3yıllık sevgilimle yaşıyorum her gece yapamasakta birbirimizi elleşdiriyoruz peki ya ben evlilikten önce hamile kala bilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 18 yaşındayım sevgilimle sevişiyoruz sertleşiyor ama vijanama girdiği an düşüyor hep böyle oluyor sebebi nedir?
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb
    CEVAPLA
  • Misafir 5 aylık erkek arkadaşımla birlikte olmayı düşünüyorum 2 yıl sonra evleneceğiz zaten yapsak da yapmasakta şuan ilişkiye girmekten biraz korkuyorum doğru bişey mi yapacm ondan da emin dglm bırakır die korku var ama bırakmam dio bu korkuyu nasıl yenebilirim
    CEVAPLA
  • Misafir 5 aylık erkek arkadaşımla birlikte olmayı düşünüyorum 2 yıl sonra evleneceğiz zaten yapsak da yapmasakta şuan ilişkiye girmekten biraz korkuyorum doğru bişey mi yapacm ondan da emin dglm bırakır die korku var ama bırakmam dio bu korkuyu nasıl yenebilirim
    CEVAPLA
  • Misafir yani
    CEVAPLA
  • Misafir 17 yaşındayım olgun düşüncelere sahibim ama hiç ilişkiye girmedim ve hem girmek istiyorum hem girmek istemiyorum bunun sebebi daha önce yaşanmış travmatik olaylardan kaynaklanıyor olabilir mi psikolojik olarak yani
    CEVAPLA
  • Misafir Sevgilimle yan yana geldik parmağını katı diyer akşam oldu kan geldi posulmusmu acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb bn 16 yasimdayim sevgilimle iliskiye girdm ve arkadan boşaldı icime bosalip boşalmadigini hisettmedim sizce hamile kalirmiyim ? Ve adettim baya gecikti gelmiyo .
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba kanepenin kolunun sert kısımına sürtündum ve akıntılı sekilde kan geldi kizligim bozulmus mudur
    CEVAPLA
  • Misafir Hayir icine giris olmadiysa bozulmassın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben ebrar sorum olcak nişanlımla sevişme oldu ve ağzıma boşaldı hamilelik olurmu
    CEVAPLA
  • Misafir Ağzına değil içine boşalırsa hamile kalırsın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben normalde bakireyim ve Erkek arkadasımla sevisiyorduk yanlışlıkla penisi vajinama çok az deydi diyebilirim canım yandı devam etmedik kalktım baktım bi akıntı ve kanama tarzı bişey yoktu ardından peçete sildiğimde peçeteye geldi kan ama pembe gibi peçeteyle 1 kere silincede geçti kasıklarda agrı yada idrarda yanma gibi durumlarım olmadı yarım saat süröeden de 10 15 dakikaya acısı geçti sizce bakireliğim bozulmusmudur?
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba sevgilimle giyinik bir şekilde seviştik pantolonuma boşaldıysa ve adetime 1gün var hamile kalır mıyım ilerki zamanlarda
    CEVAPLA
  • Misafir 16 yaşı
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb duzensiz regl oluyorum ve sevgilimle 1 günde 4 kez iliskiye girdik ama içime boşalmadı hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba doktor bey benım penısılımde soltarafa egrılık oldu ve ılıskıye gırdıgımde 1 dakka bıle surmuyor bosalıyorum cok erken yane ama bır ssatde 3 4 sefer bosalabılıyorum hep hepsınde 1 dakka surmuyor ne yapmam lazım
    CEVAPLA
  • Misafir Slm
    CEVAPLA
  • Misafir selam
    CEVAPLA
  • Misafir Benim penisim sertlesmiyor istek var ama sertlesmiyor yaş 61
    CEVAPLA
  • Misafir seninki çürümüş dayı sen git
    CEVAPLA
  • Misafir Amca bırakta bi zamhmet sertleşmesin artık
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb DOKTOR BEY ben kiz arkadasmla cinsel iliskiye girdim ve sonra bnm penisimden su geldi azoda penisime bulasti ondan sonra ben kiz arkadasimin vajinasina az girdirdim hamile olurmu doktor bey ? Şimdiden Tesekkur ederm ..
    CEVAPLA
  • Misafir bakireyim sevgilim sadece 3 kere çok yavaş bi şekilde sokup çıkardı kan gelmedi acaba kızlık zarım patlamamış olabilme şansı varmı
    CEVAPLA
  • Misafir evet patladı
    CEVAPLA
  • Misafir e kızlık zarı esnektir ve doğuştan deliktir. Vajina giriş bölgesi yeterince kayganlaşmışsa penis içeriye girdiğinde kızlık zarında kanama olmadan hafif bir açılma meydana gelir. Yani eğer kadın yeterince rahat ve gevşemişse, yeterli önsevişme yapılmışsa ve vajina yeterince ıslanmışsa; kızlık zarı kanamaz, delinmez, patlamaz ve yırtılmaz; cinsel ilişki ağrı ve acı yapmaz. Bu nedenle ilişki öncesi ya da sonrasında herhangi bir ilaç kullanmanıza gerek yoktur
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb cok rahatsz ediyorum ozur dilerim ama ben sevgiimle arkadan iliskiye girdim ve bosaldi vajina bolgesine gelip gelmedgini bilmiyorum fatkednce islak medille sildik ama vajjina bolgesinine spermini surtuyordu zevk suyuda gelmistii... 16 yasndayim adetten cikali 8 gun olmustu hamile kalir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir kalmazsın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba doktor bey, hiçbir ilişkim de boşalma yaşamadım, yanlız ca dil yardı mı ile boşalıyorum bu da partnerim le aramda sorun oluyor, kilitonistim sanırım biraz içte ve küçük ve ben ilişki esnasında boşalamıyorum , buda beni çok üzüyor , bana yardımcı olabilirsiniz lütfen. teşekkür ediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba doktor bey, hiçbir ilişkim de boşalma yaşamadım, yanlız ca dil yardı mı ile boşalıyorum bu da partnerim le aramda sorun oluyor, kilitonistim sanırım biraz içte ve küçük ve ben ilişki esnasında boşalamıyorum , buda beni çok üzüyor , bana yardımcı olabilirsiniz lütfen. teşekkür ediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba bugun erkek arkadaşımla ilişkiye girdik icime girdi akşamda bi kaç damla kan geldi kızlık zarım bozulmusmudur?
    CEVAPLA
  • Misafir evet
    CEVAPLA
  • Misafir Slm ben 28 yasnda bayanm günde en az 10 kez mastrbasyon yapiyorum cok istelligim doymak bilmiyorum normal mı merak ediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Ben bir bayanimKendi kendime bosalsam bu normal mi anormal mi
    CEVAPLA
  • Misafir kendi kendine boşalmaya mastürbasyon adı verilir ve 2 cinstede normal olarak görülür :)
    CEVAPLA
  • Misafir Slm hocam ben 33 yaşındayım birincisi kendimi olgun gördüğüm günden beri erken boşalma sorunu yaşıyorum ilişkiden hiç zevk alamıyorum ve 2 aydır ereksiyon sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba adet zamani vajinaya bakmakla kizlik zari bozulurmu
    CEVAPLA
  • Misafir 1 yıldr evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor ne önerirsiniz_?
    CEVAPLA
  • Misafir Ben eşime yanaştıvım zaman isterim kaçıyor nedeni ne ola bılır
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba
    CEVAPLA
  • Misafir Nu zamana kadar kimseyle cinsel ilişki olmadı ama şimdi eşimle cinseli tam olarak yapmıyoruz ama tm girdinde kızlım niye bozulmuyo
    CEVAPLA
  • Misafir Bn sevgilimle ilk defa arkadan birlikte oldum olurken canım çok yandı kuruydu üstünden 4 gün geçti fakat hala gaita yaparken otururkn canım çok acıyo acıması geçmesi için ne yapabilirim
    CEVAPLA
  • Misafir Birisiyle birlikte oldum ve kizlik zarim patlamadi doktora gitsem birisiyle birlikte oldugum ortaya cikarmi
    CEVAPLA
  • Misafir çikmaz bozuksa çikar muhtemelen bazi zarlar hemen yirtilmiyo esnek oluyor bi̇r kaç kerede yirtiliyo
    CEVAPLA
  • Misafir Erken boşalmamak için ilaç alsak kârının yapacağı doğuma veya doğacak olan çocuğa bi zarar gelirmi
    CEVAPLA
  • Misafir 10 yasindayken tecavuse ugradim evlenicem kizlik zarim bozulmusmudur
    CEVAPLA
  • Misafir haaa
    CEVAPLA
  • Misafir arkadan ılıskıye gırdgmde pıslık ckyo ve sevglm cok rahatsz oluyo ne ypblrm lutfn yardmcı olun
    CEVAPLA
  • Misafir önce git tuvalette temizle sonra devam
    CEVAPLA
  • Misafir Sevgilimle sürtünme yolu ile yakınlaşmak yaşadık ama sevgilim iç çamaşırı vardı günlük ped vardı bende bişey yoktu peder güvendim direk boşşaldım eve gidince mesaj attı ped kaymış dedi hamile kalma riski var mı yada adet olursa yinede hamilelik riski olur mu
    CEVAPLA
  • Misafir 8 aylik bi iliskim var ama hala iliskiye girerken canim cok yaniyo kendmi cok kasiyorum bunun icin ne yapmam lazim
    CEVAPLA
  • Misafir ben 17 yasında bi kızım erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz ama o tamamen birlikte olmak istiyo bakireyim yasım kucuk ve ben korkuyorum ne yapmam gerekiyo
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 15yıllık evliyim ve 1yıldıra yakın ilişkiye çok nadir girmek istiyorum zevk alamıyorum acabaa neden
    CEVAPLA
  • Misafir Hocam ben esımle ılıskıye gırdıgınde esım penısım sankı ıcerde ucu bıseye deyıyo dıyo ne olabılır acaba o deyen
    CEVAPLA
  • Misafir sexte sinir yoktur yeterki ikinizde birbirinizi isteyin
    CEVAPLA
  • Misafir ben 54 yaşindayım cinsel ilişkiden isteyım olmiyor fazla ne ilaç kulanmaliyım
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba hocam ben evliyim ve eşimle değişiklik olsun diye muz kullandık ilişkide ama muz parçası içerde kalırsa bişey olurmu t ederim.
    CEVAPLA
  • Misafir çok saçma bence
    CEVAPLA
  • Misafir hic bi sorun olmaz
    CEVAPLA
  • Misafir sapıkmısınız siz beeeee
    CEVAPLA
  • Misafir yok olmaz
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar ben 21 yasindayim erkek arkadaşımla sevistik ancak ben bakireyim ve ciplaktik bi sure sonra vajinamda yogun halde adetmisim gibi kan geliyor 2 gündür bu zedelenmesinden kaynaklanan bi durum mu yoksa kızlık zarı bozuldu mu ne yapmam gerek
    CEVAPLA
  • Misafir doktor bey meraba ben bisey sormak istiyorum sadece bikere cinselige giren bir kadin bundan 2yil sonra geri girdinde zorlanma yasarmi?
    CEVAPLA
  • Misafir ne saşma sorular
    CEVAPLA
  • Misafir boşan
    CEVAPLA
  • Misafir gerizakalım ozaman boşan
    CEVAPLA
  • Misafir merakaba doktor bey ; size bi kaç sorum olacak ben sevgilimle bi kaç kez ilişkiye girmeyi denedim fakat kendimi cok gerdim ve sıktım o arada kan geldi ama bakireyim hayla neden kanamıştr ? vede hoçam ben nasıl ilişkiye girecem süreklü kasıyorum kendmi olmuyor yardım edin ne yapmalıyım ?
    CEVAPLA
  • Misafir eevliyim ama sevgilimle beraber olmak daha çok zevk veriyor
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba doktor bey ; ben bugün bir hayat kadini ile iliskiye girdim. giderken kordon kullanmadan girdim. eve geldigimde ise penisimin kalkmadigini ve bosalalamadigimi farkettim acaba ben hastalik gecirmis olabilir iyum ve eğer böyle şey oldugunda kurtulus yolu var mi ?
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.