2018 yılında büyümenizi ve gelişiminizi en çok kariyer ve iş hayatınızda gerçekleştirebilirsiniz Sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu yıl kariyerinizde çok güzel şanslar yakalayacak, işinizi en güzel şekilde sunmak isteyeceksiniz. Kariyerinizde tutkulu, stratejik adımlarınızla, iş hayatınızda çok konuşulaşacağınız, kuracağınız ilişkilerle göz boyayacağınız bir yıl geçireceksiniz.


Bu yıl olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Bu süreçte kontrolsüzlüğü deneyimleyecek, kontrol etmemenin, kendinizi akışa bırakmanın da bazen güzel olacağını yaşayacağınız çeşitli olaylarla öğreneceksiniz. Aslında mistik konulara, gizemli ve ruhsal öğretilere olan merakınız ve isteğinizle sistemli ve çok çalışarak gelişime bu süreçte fazlasıyla açık olacaksınız. Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. 29 yıllık Satürn sürecini bitirme aşamasındasınız. Yaşayacaklarınız büyük bir bahar temizliği sevgili Kovalar. Bu temizlik yapılmalı ve boş yerler açılmalı ki, yeni dönemde bu boş yerleri istediğiniz şekilde doldurabilesiniz.


İş - Para - Kariyer

Bu sene, kariyerinizde, idare mekanizmasını iyi kullanabilir, ortaklı parasal yapılacak her tür işte başarı sağlayabilirsiniz. Hırslı yaklaşımlar, güç ve iktidar hırsı, bir konunun üzerine fazla düşme veya konuyu küçümseme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Kariyerinizde doğru hamlelerde ve davranışlarda bulunmak önem kazanacak.


Ocak ayında kariyer ve iş alanlarınızdaki önemli şanslar ve fırsatlar devrede olurken, kendinizi kenara çekmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. 07-08-09-10 Ocak'ta kariyer ve iş hayatınızda çok güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurtdışı işlerinizde karşınıza istediğiniz bir iş gelebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda sizi harekete geçirecek etkileriniz çok yüksek sevgili Kovalar.


11 Şubat itibarıyla maddi kazanımlarınız artmaya başlıyor. Paranızı kazanacak, yatırımlarda bulunacak, diğer insanlara yardım etmek isteyecek ve paranızı harcamaktan da çekinmeyeceksiniz. 16 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması, hayatınızda önemli adımları ve yepyeni başlangıçları karşınıza getirebilir. 16 Şubat (+,- 3gün) yakınlarında doğduysanız hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bu tutulma sizi parlatabilir ve yaptığınız işlerde size başarı verebilir sevgili Kovalar.


02 Mart’ta oluşan Dolunay ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki maddi değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. 31 Mart’ta oluşan Dolunay, seyahat, iş görüşmeleri, yurtdışı bağlantılı konularla ilgili önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Sizinle uğraşanlar varsa bir davanın sonuçlarını bu Dolunay'da alabilirsiniz. 21 Haziran'dan sonra rotanızı işinize ve hizmet alanlarınıza çeviriyorsunuz. İşiniz, kimliğinizin bir parçası olabilir. Daha fazla çalışmaktan, başkaları için üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Günlük ritminiz, hayat akışınızın düzenlenmesi öne çıkabilir.


13 Temmuz’da oluşan parçalı Güneş Tutulması, iş hayatınızda, günlük hayat düzeninizde ve sağlığınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Yeni işler, açılımlar altında olacaksınız. 07 Ağustos ve sonrasında seyahat etmeyi, gezmeyi ve değişik kültürler içinde olmayı seveceksiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız işler önem kazanıyor. 26 Ağustos'taki Dolunay elinize bir para geçebilir. Maddi konularda destekleneceksiniz yalnız iş hayatınızda kadınlarla olan işlerinizde huzursuzluklara dikkat edin. 09 Eylül’den sonra kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Güçlü ilişkiler bulunacağınız toplum önü işlerinde arkanızda duracak, kendinizi gösterecek, statünüzde ilerlemeler kaydedeceksiniz.


Ekim ayının başında 06 Ekim’de Venüs geriliyor. Kariyer evinizde gerileyecek olan Venüs toplum önü işlerinizde, kariyerinizde patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileri zorlayabilir. Bu dönemde popülerliğinizde sıkıntılar oluşabilir. Eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinize dikkat edin. 26-28-29 Ekim kariyer ve toplum önü işlerinizde güzel şanslar yakalayacaksınız. Daha önceden iş birliği yaptığınız insanlarla iş içine girmeye çalışın.


07 Kasım’da oluşan Yeniay önemli bir Yeniay. Kariyer oluşumlarınızı ve bu noktalarda verilecek önemli kararları devreye sokabilirsiniz. Vereceğiniz kararlarınız ailenizle ve yurtdışı bağlantılı konularla ilgili olmasın lütfen. 16 Kasım’da Venüs düzeliyor. Rahatlayabilirsiniz. Bir yandan da enerjinizi parasal konulara kaydıracaksınız. Para kazanımlarınız için mücadele vermeye başlayacak, uğraşılarınızı arttıracaksınız. Bir yandan da harcamalarınız artabilir. 02 Aralık itibarıyla venüs kariyer alanınıza giriyor. Kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Daha önceden problem ve sıkıntı yaşadığınız konuları toparlayabilirsiniz. Gerginliklerden uzak durun.


Aşk – Evlilik - İlişkiler

Jüpiter’den alacağınız etkilerle ve tutulmaların hayatınız üzerindeki değişimleriyle bu yıl bekarsanız statünüzü değiştirebilir, evliliğe adım atabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesiyle olan ilişkileriniz sizi yukarılara taşıyabilir. Bir yandan da tutulmalarla beraber özel hayatınızda önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız.


Uranüs 15 Mayıs’tan kasım başına kadar aile hayatınızda, evinizde ve yuvanızda önemli ve beklenmedik değişimleri ve olayları karşınıza getirebilir. Ailevi olaylarda bu sene beklenmeyene hazırlıklı olmalısınız. Yükseleniniz ilk derecelerden Kovaysa, bunu hayatınızda deneyimleyebilirsiniz. Ocak sonu 20-21-22-23-24-25 Ocak doğumlu Kovalar, otorite figürlerine, babalarına çevrelerine karşı sabırsız ve isyankar etkilerle hareket edebilir. 18 Ocak’ta kendinizi önemseyeceğiniz, arkadaşlarınızla planlar yapacağınız, sosyalliğinizi artıracağınız bir döngüye gireceksiniz. Kendinizi sevecek, önemseyecek ve başka insanları üzerinize mıknatıs gibi çekeceksiniz.


31 Ocak'ta oluşan Tam Ay Tutulması özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, karşınıza gelecek olan olaylarla istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. 31 Mart sonrasında aile hayatınıza sevginizi akıtacaksınız. Evinizde bulunmak, misafir ağırlamak, düzenlemeler yapmak, yeni eşyalar almak, tadilat, tamirat gibi işler için güzel zamanlar olabilir ama bence Merkür’ün gerilemesi devrede olduğu için biraz daha bekleyin.


20 Nisan’dan sonra kendinizi ailenize adıyabilirsiniz. Aile büyüklerinizin yaşadıkları, deneyimleri sizi ilgilendirecek. Onlarla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. 13 Mayıs’ta ev ve aile alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Sevdiklerinizin fikrini alarak bir ev meselesini halledebilirsiniz. Emlak alım, satım işleri için destekleneceksiniz. 19 Mayıs itibarıyla sevginizi ve ilişkilerinizi iş ortamlarınıza kaydıracaksınız. Korumacı ve beslemeyi seven yanlarınızla yanınızda çalıştırdığınız kişilerle veya beraber çalıştığınız insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 13 Haziran’da oluşan Yeniay aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili kararları hızlandırabilir. Sanatsal veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli kararlar, spora başlamak için alacağınız kararlar uzun soluklu olabilir. Ev ve aile hayatınızda da bu yeniay yeniliklerden hoşlanacaksınız. 27 Temmuz’da oluşan Tam Ay Tutulması, kişisel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Özellikle özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde alacağınız bir karar, kendi hayatınızı etkileyebilir.


Ağustos ayında aile hayatınızdaki değişimler, beklenmedik olaylar hızlı ve riskli kararları karşınıza getirebilir. Kısıtlamalara gelemeyebilirsiniz. Yine eşinizin kariyerindeki önemli değişimlere ters tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Aile hayatınızda kazalara dikkat edin.11 Ağustos’ta oluşan parçalı Güneş Tutulması ile beraber özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler devreye girecek. Çok önemli kararlar bu tutulma esnasında karşınıza gelebilir. Eşinizin ailesi, kardeşleriyle olan bağlantılarınıza bu tutulma zamanı dikkat etmelisiniz. 24 Ekim’de aile ve yuvanıza odaklanacaksınız. Bu dolunay sizi gergin ve agresif yapabilir. Vereceğiniz tepkileri iyi kontrol edin, ailenizi, sevdiklerinizi üzmeyin. Aile hayatınızda meydana gelen önemli bir olay bu dolunayın konusu. 23 Kasımda ise birkaç gün boyunca aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir insanla tanışabilir veya ilişkiniz varsa, evliyseniz çocuk kararınız devreye girebilir, sürpriz bir hamilelik haberi sizin tarafınızdan ortamınıza bomba gibi düşebilir.


Sağlık

Bu sene Satürn’ün kadersel alanınızda dolaşmasıyla beraber ruh halinizi, psikolojinizi güçlü tutmalısınız sevgili Kovalar. Sağlam ve sistemli bir şekilde sağlığınızın üzerine düşerseniz sıkıntı ve sorunlarınızı daha rahat aşarsınız. 12 Haziran’dan sonra sağlığınızı önemsemeye başlayacak. Doktor kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız.27 Temmuz’da oluşan Tam Ay Tutulması, kişisel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Bu Ay Tutulması ile beraber fiziki sağlığınıza da gereken özeni göstermelisiniz. 13 Ağustos’ta Mars kadersel alanınızda gerileyecek. Siz de enerjinizi istediğiniz gibi yönlendiremeyeceğiniz için girişimlerden uzak durun ve sağlığınıza lütfen çok dikkat edin.


Eğitim

Bu sene eğitim alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir ama eğitim alanlarınızın yöneticisi olan Mars ve Venüs gerilemelerinde bazı sorunlara da açık olabilirsiniz. Eğitim alanlarınızda Ekim - Kasım ayında dikkatli olmalısınız. 31 Mart’ta oluşan Dolunay, yüksek eğitim, akademik konularda bazı dalgalanmaları, hassaslıkları karşınıza getirebilir. Öğretmen veya öğrenci arkadaşlarınızla sorunlara açık olabilirsiniz. 07 Ağustos sonrasında üniversite eğitiminiz için yurtdışında okumayı düşünüyorsanız, okulunuzu görmek veya seçim yapmak üzere yurtdışına gidebilirsiniz. 22 Eylül’den sonra yüksek eğitim ve öğrenim hayatınıza odaklanacaksınız. Yeni dönem eğitim hayatınızla ilgili yapmanız gerekenleri yapabilir, eksikleri tamamlayabilirsiniz. Bu dönemde güçlü ve dengeli yapınızla daha ilk günlerden okul hayatınızda fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.






Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Çok sıkıcı
    CEVAPLA
  • Misafir Cok beyendim tesekkur ederim
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.