2018 yılında parayı, değerini, ederinizi, sahip olduğunuz her şeyi sorgulayacaksınız. Bu dönemde çok önemli bilgiler elde edeceksiniz. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı tutmak, biriktirmek ve doğru yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak.


2018 yılında neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter alacağınız etkilerle her türlü olumsuzluk karşısında korunacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkaracak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşacaksınız. Geri planda durmanız gereken her tür işte şans sizin yanınızda olabilir. İşlerinizde bir yavaşlama, bir ağırlaşma söz konusu olursa bunun kendi iyiliğiniz için olduğunu aklınızdan çıkarmayın.


İş – Para - Kariyer

Çevreniz ve etkili dostluklarınız sayesinde çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaştığınız geçtiğimiz yıldan gelen etkilerle gelen parayı tutmalı, biriktirmeli ve doğru yatırımlarda bulunmalısınız. Maddi konularda ve finansal durumunuzda yapacağınız önemli düzenlemeler, bilinçli hareketler, disiplinli ve planlı adımlar sizi birçok zorluk karşısında koruyabilir.


Parasal konularla bu kadar meşgulken, 08-09-10 Ocak tarihlerinde beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel şanslarla işlerinizden güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Bir dernekten, oluşumdan, bir kurumdan alacağınız paralar sizi mutlu edebilir. 31 Ocak’ta gerçekleşen Ay Tutulması, seyahatlerinizi, dış koşullara, yabancılara bağlı işlerinizi, eğitim alanlarınızı, ticari konuları ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.


16 Şubat’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması iletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, eğitim, yayıncılık, radyo, televizyon, network alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlardaki işlerinizde hızlı ve beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Bu hızlı adımlar ve gelişmeler, yeni konularla sizi destekleyecek. 31 Mart itibarıyla iş yapmaktan, hizmet etmekten, üretmekten mutluluk duyacaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla ilişkileriniz sağlam olabilir veya siz birilerinin yanında çalışıyorsanız yaptığınız işlerle göz doldurabilir, yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.


04-05 Nisan’da hayat yine güllük gülistanlık olmayacak. Kolay demoralize olabilir, karşılaşacağınız sonuçlara kolay tepkiler verebilirsiniz. Yine de çalışmalarınızı yarıda bırakmayın 11-12 Nisan’da istediğiniz sonuçlara kolay erişebilirsiniz. 15 Mayıs’ta oluşan Yeniay, iş alanlarınızdaki fırsatlar için karşınıza gelebilir. Nisan sonu yaşadığınız Dolunay'dan sonra toparlamak istediğiniz, yeni alanlara açılmak istediğiniz işleriniz için önemli adımlar atabilirsiniz.


12 Haziran’dan sonra ortak parasal işlerinizde duygusal yapınızla hareket edeceksiniz. Aile hayatınız için bir borcun altına girebilir, sorunlarınıza çözüm üretmeye çalışabilirsiniz.26 Haziran’da İletişim alanlarınızda, yakın çevre konularında Mars gerileyecek. Satış, reklam, pazarlama, iletişim, bilişim, network, ulaşım, teknoloji alanlarında Ağustos sonuna kadar sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Girişimleriniz bu dönemde desteklenmeyebilir, bazı işleriniz fos çıkabilir. Bu süreçte büyük harcamalardan, girişimlerden kaçının.


10 Temmuz’dan sonra kendinizi göstereceksiniz, toplumsal konularda öne çıkacaksınız. Önemli işlerinizde kuracağınız bağlantılarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. 27 Temmuz’da oluşan Tam Ay Tutulması, sizin yakın çevre ve iletişim alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihten sonra iletişimsel konularda hızlı ve beklenmedik olaylar yaşamaya meyillisiniz. 11 Ağustos’ta oluşan Parçalı Güneş Tutulması, yabancılarla yapılacak işlerinizde, ticari oluşumlarınızda, hukuksal konularda yeni başlangıçları hızlı ve beklenmedik olaylarla tetikleyebilir. Değişik fırsatlar ve şanslar karşınıza gelebilir.


06 Eylül itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda kendi fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler oluşabilir. Birden fazla kolla ilgilenebilir, işinizde mükemmeliyetçi düşünüş tarzınızla herşeyi fazlasıyla didik didik edebilirsiniz. Yine de iş disiplininiz bu ay sizi yukarılara taşıyabilir, sadece kararsızlıklarınızı etrafınıza yansıtmayın ve kendi bildiğiniz doğrularla ilerleyin. Kararsız kaldığınız noktalarda 07-14 Eylül tarihlerinde aileniz, sevdikleriniz sizi fikirleriyle yanıltabilirler.


06 Ekim’de Venüs gerileyecek. İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, arkadaşlarınızla ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yurtdışı işlerinizde de sorunlara açık olacaksınız. 10 Ekim’de oluşan Yeniay bazı arkadaşlarınızla yaşadıklarınızdan sonra yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Onlarla olan iş konuşmalarınızı harekete geçirebileceğiniz gibi, bazılarıyla olan bağlantınızı koparma ve bir daha görüşmeme kararı alabilirsiniz. Aralık ayında şanslarınız ve güzel fırsatlarınız devam ederken, geçmiş konu ve olayları çözmek ve anlamlandırmak için büyük bir istek duyabilirsiniz. 06 Aralık’ a kadar sabredin. Önemli işlerde bulunmayın, başlangıçlardan kaçının.


Aşk – Evlilik - İlişkiler

Bu sene aşk hayatınızda sizi manen ve ruhen besleyecek olan ilişkiler peşinden gidebilirsiniz sevgili Yay burçları. Hayatınıza olumlu katkıda bulunmayan insanlarla olan bağlarınızda kopmalar oluşabilir. Kendinizle, yapacaklarınızla huzurlu ve mutlu olabilir, platonik ve gizli aşkların peşine takılabilirsiniz.


11 Şubat itibarıyla eviniz ve ailenize kanalize olacaksınız. Sevdiklerinize ve aile büyüklerinize sevginizi, dostluğunuzu verebilirsiniz. Evinizde huzuru bulacak, misafirlerinizi daha çok evinizde ağırlayacaksınız. Boya, badana, tadilat ve tamirat yapmak için, dekorasyona işlerinize kalkışmak için önünüzde güzel bir 3 hafta var. 19 Şubat itibarıyla evinizle, yeni bir evle, emlak alım, satımıyla ilgili görüşmeleriniz hızlanıyor. Aile bireyleriyle paylaşılacak fikirler sonucunda önemli adımlar atılabilir.


06 Mart’tan sonra aşkı konuşacağınız, yüreğinizde hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. 1 gün sonra Venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aşk hayatınızda cesaretli, güvenli ama biraz düşüncesiz hareket edeceksiniz. 16 Nisan ve sonrasında özel hayatınızda almak istediğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Çoçuk yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Veya çocuğunuzun hayatıyla ilgili kararları yapmak için uygun olacaksınız.


16 Mayıs itibarıyla enerjinizi yakın çevrenizdeki kişilere ve olaylara harcayacaksınız. Akraba, kardeşleriniz, kuzenleriniz, dostlarınız, komşularınız yakın çevrenizde kim varsa onlarla uğraşılarınız ve mücadeleleriniz artabilir. Bir yandan onları hareketleriniz ve eylemlerinizle etkileyebilir, diğer yandan ukala davranışlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. 13 Haziran ve sonrasında gezmeye, dolaşmaya sevginizi farklı ve değişik insanlara vermeye açıksınız. Değişik ve farklı kültürleri seveceksiniz. Seyahatleriniz artabilir.


26 Ağustos Dolunay'ı, aile olaylarınızdaki hassaslıkları ortaya çıkarabilir. Ev alım, satım, yer değiştirme, aile büyüklerinizin hayatındaki deneyimlere bu Dolunay'da şahit olabilirsiniz. 22 Eylül’den sonra sosyal çevrenize daha fazla vaktinizi ayırabilir, uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 25 Eylül’de oluşan Dolunay kendinizi aşka, keyfe vermenize neden olabilir. Sosyal çevrenizdeki hızlı oluşumlar hayatınızda biri yoksa bu Dolunay'da aşkı karşınıza getirebilir. Ya da hamile olduğunuzun haberi bu dolunayda hayatınızı renklendirebilir.


08 Kasım’da Jüpiter sizin burcunuza geçiyor. İnanılmaz şanslı bir dönem başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Hayatınızı yeniden kurmanızı, istediklerinize ulaşmanızı sağlayacak bir döneme giriyorsunuz. Şans rüzgarı sizin için esecek ve siz tertemiz bir sayfaya istediklerinizi yazacaksınız. 16 Kasım’da Venüs düzeliyor, rahatlayacaksınız. Sosyal çevrenizdeki sorunlar rahatlayacak. Bu tarih itibarıyla enerjinizi ailevi konulara kaydıracaksınız. Aile hayatınızdaki uğraşılarınız vaktinizin çoğunu alabilir. Ailenizle zaman zaman takışmalarınız olsa bile, pasif agresif yapınızla karşılık verebilirsiniz.


Sağlık

Bu sene Jüpiter’den aldığınız etkilerle her tür zorluk karşısında korunacağınızı bilin. 26 Ocak’tan sonra enerjiniz artmaya başlayacak. Birkaç haftadan beri düşük olan enerjiniz yükseliyor. Hızlı hareket etmekten kaynaklı olarak düşmelere, sakatlanmalara, çarpmalara hazırlıklı olmalısınız. Ufak tefek sakarlıkları ve kazaları kendinize çekebilirsiniz.


31 Mart itibarıyla sağlığınızı önemseyeceksiniz yalnız kendinize ve vücudunuza söz geçirmek imkansız olabilir. Tatlıya ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz artacağından kilo almaya yatkın olabilirsiniz. 15 Mayıs’tan - Kasım başına kadar Uranüs'ün sağlık evinizde dolaşmasıyla beraber ani yüksek tansiyon, kalp çarpıntısı, hormonal dengesizlikler, sinirsel durumlar oluşabilir. O yüzden bu dönemde ve iş alanlarınızın aktif olduğu dönemlerde sağlığınızı zorlayacak etkilerden uzak durun. 23 Ekim’den sonra enerjinizi dikkatli kullanmalısınız. Enerjinizde düşüşler görülebilir. Bağışıklık sisteminiz düşük çalışacağından vitamin takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin. Üreme, idrar yolları, boğaz bölgesi enfeksiyonlarına, balgamlı hastalıklara daha yatkın olabilirsiniz.


Eğitim

Eğitim hayatınızda oluşan tutulmalarla beraber öğrenmek istediğiniz konularda, hayatınızı genişletmek istediğiniz alanlarda 31 Ocak, 16 Şubat, 27 Ağustos, 11 Ağustos tarihlerinde önemli açılımlar, değişimler yaşayabilirsiniz sevgili Öğrenci Yaylar. 13 Haziran sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınıza son bir gayretle düşkünlüğünüz artabilir. Öğrenmekten, keşfetmekten mutluluk duyacak. Sınavlarınız varsa bu üç haftalık dönem içinde güzel sonuçlar alacaksınız.





Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Kova 2018
    CEVAPLA
  • Misafir Tesekkur ederim
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.